- Domov
- Original wines
- 06 Tramínik gold (polosladké) 2021
since 1951
06 Tramínik gold (polosladké) 2021
Keď vanie opojnosť pupeňov ruží.
Keď chuť zvádza pečeným jablkom i štipkou korenia.
Keď čírosť vzácneho jantáru žiari, keď leskne sa zlatom.
Charakteristika
Odroda
Akostné víno značkové /D.S.C./ biele/ polosladké
Ročník
2021
Zloženie
Tramín červený 100%
Fľašová zrelosť
Podávať pri teplote
10-12°C
Dostupnosť
v predaji
Ocenenie
Varovanie
Aj kvapka zlatého Tramíniku vyvoláva závislosť! …a priateľstvo…
Súvisiace produkty
10 Andrejka rosé (polosladké) 2021
09 Mojmír rosé (suché) 2020
08 Mernett blanc (polosuché) 2021
07 Šardonka (suché) 2020
06 Tramínik gold (polosladké) 2021
05 Veltlínček (suché) 2021
04 Mojmír white (suché) 2020
03 Ryňáčik prince (polosuché) 2021
02 Bacchus green (polosuché) 2021
01 Muškátik sweet (sladké) 2021
Náš príbeh
S láskou k vínu už viac než 60 rokov
Začiatky pestovania vínnej révy našim poľnohospodárskym družstvom možno datovať od roku 1951, keď sa vysadila prvá 3,5 hektárová parcela. Tá sa postupne rozširovala až na dnešných 133 hektárov. Mojmírovské vinice sa rozprestierajú na Nitrianskej pahorkatine, ktorá je súčasťou Podunajskej nížiny.
Pozrite si našu fotogalériu
Novinky
Novinka č.1
Víno je fascinujúci nápoj s bohatou históriou a kultúrnym významom. Tento článok sa zameriava na proces výroby vína, začínajúc pestovaním viniča až po konečný produkt…
Novinka č. 2
Víno je fascinujúci nápoj s bohatou históriou a kultúrnym významom. Tento článok sa zameriava na proces výroby vína, začínajúc pestovaním viniča až po konečný produkt…
Novinka č. 3
Po zbere prichádza čas na premenu hrozna na víno. Mojmírovskí vinári kombinujú tradičné metódy s modernými technológiami, aby zabezpečili, že každý proces prebieha v optimálnych…
Autentická chuť
z našich vlastných viníc
Naše vinárstvo je situované priamo pod malebnými vinohradmi, kde sa rodí náš príbeh vína. Pracujeme výlučne s vlastným hroznom z našich viníc, čo zaručuje autenticitu a výnimočnú kvalitu každého nášho vína. Pozývame vás objaviť chuť, ktorá vzniká s láskou a starostlivosťou o každý strapec hrozna.